לןגן

ממולא בצק עלים וטונה

מאת: ג'רמן לוי גורן, פורסם: 30/03/2016 | 17:55

תקציר המתכון: ספרד

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 50 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בצק עלים מופשר,פותחת אותו על השיש להכין את כל המוצרים לעיסה בעזרת מזלג .ליצור שביל מלא בתוכן במרכז הבצק .ולסגור את הקצוות על המילוי כמו רולדה ואת שני הצדדים מקפלים כמו גלילה .מצמידים טוב אפשר להבריש חלמון מעל ולהכניס לתנור .לאפייה כמו בורקס עד להזהבת והכנת הבצק.לכ30 דקות.