לןגן

אגרול

מאת: לילך טייב, פורסם: 29/03/2016 | 23:59
אגרול

תקציר המתכון: אגרול סוף הדרך!!!!!

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים יחד את כל הירקות בקערה בינונית, ממליחים ומערבבים שוב היטב.

  2. על כל עלה סיגר מניחים מעט מתערובת הירקות.

  3. מקפלים מעט משני הצדדים של הסיגר, נישארים לנו שני צדדים שהם לא מקופלים, מאחד הצדדים הלא מקופלים מגלגלים לרולדה. לקראת סוף הגילגול מורחים בקצה מעט ביצה טרופה ומהדקים היטב שלא יפתח לנו בזמן הטיגון.

  4. מחממים שמן עמוק במחבת או סיר בינוני ומטגנים את האגרולים משני הצדדים עד להזהבה יפה. מוציאים ומניחים על נייר סופג. מגישים לצד רוטב חמוץ מתוק או רוטב צ'ילי. תהנו!!