לןגן

עוף בטמפורה

מאת: לילך טייב, פורסם: 29/03/2016 | 23:41
עוף בטמפורה

תקציר המתכון: מתכון בסיסי קל ופשוט!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 35 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבלילה:

לרוטב:

אופן הכנה

  1. מנקים את חזה העוף וחותכים לקוביות בגודל הרצוי.

  2. מכינים את הבלילה: מנפים את הקמח לקערה בינונית, מוסיפים ביצים ותבלינים. את המים מוסיפים בהדרגה, קודם כל 2 כוסות, מערבבים היטב ולאחר מכן מוסיפים עוד חצי כוס מים ושוב מערבבים היטב, אם יש צורך מוסיפים חצי כוס מים נוספים, הבלילה צריכה לצאת נוזל סמיך.

  3. מוסיפים את קוביות חזה העוף אל הבלילה ומעררבים הכל יחד.

  4. מרתיחים שמן עמוק בסיר בינוני ומטגנים את קוביות חזה העוף הטבולות בבלילה. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה.

  5. מעררבים יחד את כל מרכיבי הרוטב. מגישים חם לצד הרוטב. ניתן להגיש גם לצד רוטב חמוץ מתוק מוכן. בהנאה רבה לילך.