לןגן

עוגיות שוקולד מושלגות

מאת: גלית , פורסם: 29/03/2016 | 14:40
עוגיות שוקולד מושלגות

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 40, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף יחד סוכר וחמאה כ- 5 דק'.

  2. להוסיף תמצית וניל וביצים בהדרגה תוך כדי הקצפה.

  3. לנפות יחד קקאו,קמח ואבקת אפיה,להוסיף לקערת המערבל ולערבל במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה.

  4. להוסיף את השוקולד צ'יפס ולערבב עם כף עץ . להעביר את התערובת לכלי שטוח,לסגור עם מכסה או נילון נצמד ולהעביר למקרר לשעתיים או שעה במקפיא.

  5. לנפות אבקת סוכר לקערה.

  6. ליצור כדורים קטנים (בקוטר של כ- 2 ס"מ) ולגלגל אותם באבקת סוכר,להעביר לבתנית אפיה מרופדת בנייר אפיה.

  7. פיה בטמפ' 180 מעלות 8-10 דק' ולא יותר! חשוב מאוד להקפיד על זמני אפיה.