לןגן

עוגיות שיבולת שועל עם צימוקים

מאת: עירית שיינס, פורסם: 25/04/2015 | 00:44
עוגיות שיבולת שועל עם צימוקים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. לשים את הצימוקים בסיר, לכסות במים ולבשל עד שיתפחו. (זה מונע מהצימוקים להישרף כשהעוגיות נאפות) 2. להקרים חמאה + סוכר + ביצים + יוגורט 3. להוסיף את יתר המרכיבים ולערבב 4. לסנן את הצימוקים ולהוסיף לתערובת 5. לגלגל לכדורים בגודל של כדור פינג פונג, לשטח לקציצה, להניח על תבנית מרופדת בניר אפיה 6. לאפות ב 180 מעלות כעשר דקות, רק עד צבע חום בהיר.