לןגן

עוגת ביסקויטים חמאת בוטנים ושוקולד

מאת: אלית שחר כהן, פורסם: 25/04/2015 | 00:10
עוגת ביסקויטים חמאת בוטנים ושוקולד

תקציר המתכון: עוגה קלה מאוד להכנה וטעימה מאודדדדד מבטיחה שתתחסל טעמתי בעבודה אצל קולגה והתאהבתי מקווה שגם אתן תהנו ממנה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 30, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

בסיס

שכבת השוקולד

אופן הכנה

  1. לפורר את הביסקויטים לפירורים דקים. עדיף לטחון במעבד מזון

  2. בסיר, לחמם על להבה נמוכה את השמן עם חמאת הבוטנים. לערבב כל הזמן עד לקבלת תערובת אחידה

  3. לשפוך את חמאת הבוטנים על הביסקויטים לערבב לתערובת אחידה

  4. למזוג לתבנית, לשטח ולשים במקרר

  5. לחמם בסיר את השמנת עם השוקולד המריר. לערבב עד לקבלת תערובת אחידה

  6. לשפוך את השוקולד על בסיס הביסקויטים

  7. להקפיא לכמה שעות. אחר כך אפשר להשאיר במקרר.