לןגן

תפוח אדמה ממולאות בבשר

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 29/03/2016 | 12:46
 תפוח אדמה ממולאות בבשר

תקציר המתכון: קציצות בשר ותפוח אדמה יאמי (:

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

לעיסה

לציפוי

אופן הכנה

  1. לקחת את התפוח אדמה לקלף לחתוך לקוביות להרתיח ולהוסיף מלח מרק עוף. עד שיתרכך למעוף במועך פירה ולקרר.

  2. לקחת מחבת לשים שמן לטגן את הבצל עד לשקיפות ואז לשים את הבשר ולפורר עם כף מעץ עד שמשנה את צבעו להוסיף תבלינים ולהוריד מהגז ולקרר.

  3. ואז לחמם שמן טיפה עמוק ולקחת מהעיסה של התפוח אדמה עם ידיים רטובות לשטח על כף היד להוסיף מילוי לסגור לכדור ולשטח ולצפות בביצה וקמח ולטגן ככה עם כל השאר בתיאבון (: