לןגן

סופלה נוטלה

מאת: גלית , פורסם: 29/03/2016 | 11:31
סופלה נוטלה

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 2, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל-190 מעלות

  2. למרוח חמאה היטב ב-2 קעריות/כוסות אישיות אישיות חסינות לחום ואז לקמח עם קקאו ולהניח בצד.

  3. לערבב היטב את הנוטלה עם 2 חלמונים.

  4. בקערה נפרדת להקציף את החלבונים עד למירקם סבוני ואז להוסיף סוכר ולהמשיך הקצפה עמידה אך לא קשה

  5. לקפל פנימה 1/3 מתערובת הנוטלה ואז להוסיף את השאר תוך כדי קיפולים עד לאיחוד חלק ומבריק. לחלק את הבלילה ל2 הקעריות חסינות לחום ולאפות 15-17 דקות.