קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
להפריד 3 ביצים גדולות,להקציף חלבונים בלבד 4 דקות במהירות גבוהה.להוסיף 2 כפות סוכר ולהמשיך להקציף מספר דקות עד שמתקבלת קצפת יציבה.
מאיטים את הקצב ומוסיפים 3 חלמונים,כף שמן,כף שוקולית עד שהכל מתערבב.
מפסיקים את המיקסר, מוסיפים כף קמח מנופה ומערבבים בתנועת קיפול עם הלקקן.
משמנים נייר אפיה בתבנית תנור ומשטחים את התערובת ביטב על כל שטח הנייר.אופים 12-14 דקות ב-160 מעלות,מוציאים ומצננים.
מקציפים שמנת מתוקה,כוס חלב ופודינג וניל.מורחים קצת ריבה שכבה דקה על העוגה. מורחים 3/4 מהקצפת ומתחילים לגלגל לרולדה.תוך כדי גלגול מוציאים את נייר האפיה,מגלגלים ומורודים תוך כדי שמחזיקים בנייר ומגלגלים לרולדה.
מורחים מעל הרולדה את שאר הקצפת ומגרדים שורה אחת של שוקולד מריר מעל / שופכים רוטב שוקולד.