לןגן

במיה וארטישוק

מאת: אלינור סויסה, פורסם: 28/03/2016 | 08:39
במיה וארטישוק

תקציר המתכון: תוספת טעימה במיוחד.. לאורז, פירה, ואפילו כסלט קר.

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לוקחים שקית במיה סנפרוסט שקית תחתיות ארטישוק סנפרוסט ומפשירים... בסיר רחב... מטגנים בשמן זית 5 שיני שום... מוסיפים את הבמיה ומטגנים... חותכים לרבעים את הארטישוק ומטגנים גם... מוסיפים חצי כוס * שלוש תרבעי מים רותחים... מנמיכים את האש... מוסיפים מעט כורכום... מלח פלפל שחור ומיץ לימון מחצי לימון. מבשלים עד שנגמרים המים והירקות נהיו רכים אבל לא מידיי. טעים כשזה חם כתוספת וגם קר כסלט.