לןגן

סהרונים שקדים וחמאה

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 27/03/2016 | 16:28

תקציר המתכון: בסד עוגיות שלמדתי להכין מספר מתכונים ואני מכינה אותם בכייף

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את החמאה לקוביות להכניס את כל החומרים למג'מיקס לערבב

  2. עד שכל מתאחד להוציא על נייר אפייה ליצור גליל ארוך ולהכניס למקרר לשעהכשזה עטוף עם הנייר

  3. להוציא לאחר שעה מהמקרר לחתוך לטבעות בעובי 1 סמ וליצור צורת סהר

  4. להניח בתבנית על נייר אפייה

  5. לתנור שחומם מראש 180 מעלות

  6. עד ל הזהבה

  7. להוציא לפזר אבקת סוכר ולהגיש