לןגן

פסטה פרימוורה עם המון ירקות

מאת: Liran Barda, פורסם: 24/04/2015 | 16:41

תקציר המתכון: פסטה עם המון ירקות שגם ילדים אוהבים

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים סיר עם מים לפסטה ובינתיים מכינים את הרוטב

  2. שמים בסיר רחב שמן זית

  3. מוסיפים בצל פרוס וגזר חתוך לקוביות

  4. מטגנים 3 דקות ומוסיפים קישוא חתוך לקוביות

  5. מוסיפים פטריות טריות פרוסות ומטגנים כ-2 דקות

  6. חותכים גס עגבניה ומוסיפים לסיר

  7. אחרי 3 דקות מוסיפים את האפונה והתירס והשעועית הירוקה עם 1/4 כוס ממי בישול הפסטה

  8. לרוטב חלבי- מוסיפים את הפסטה המבושלת, שופכים את השמנת, מלח ופלפל ומבשלים כ-3 דקות על אש בינונית. מערבבים ומגישים מיד.

  9. לרוטב פרווה, מוסיפים את הפסטה, מלח פלפל וסוחטים מיץ מחצי לימון. מערבבים ומגישים מיד

  10. בתאבון!