לןגן

אזני המן

מאת: Melisa Stern Shafir, פורסם: 26/03/2016 | 16:57

תקציר המתכון: 3 ורבע כוסות קמח 200 גרם חמאה/ מחמאה 100 גרם אבקת סוכר ביצה אחת כף אחת ריבה ללוש את כל החומרים לבצק ולהניח במקרר לשעה לקרוץ עיגולים ולשים כף שטוחה של שוקולד/ חלבה, ממרח תמרים וכו. להכניס לתנור ב175 מעלות וברגע שהקצוות משתזפות העוגיות מוכנות מתאים גם לרולדת תמרים/ עוגיות בצורות

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש את כל החומרים לבצק אחיד

  2. להניח במקרר לשעה

  3. לקרוץ עיגולים ולשים במרכז מילוי- שוקולד/ חלבה/ תמרים ואגוזים וכ׳ו..

  4. ליצור צורות של אזני המן

  5. להכניס לתנור ב 175 מעלות. כשהעוגיות משתזפות בקצוות הן מוכנות