לןגן

לחם בית

מאת: רחלי הודיה אלמליח, פורסם: 24/03/2016 | 22:11
לחם בית

תקציר המתכון: קילו קמח כף מלח ביצה אחת 4 כפות סוכר 2 כפות שמרים 3/4 כוס שמן מים בערך 3 או 4 כוסות כמה שנכנס שלא יהיה בצק דביק

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 3, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לחם בית

אופן הכנה

  1. מערבבים הכל יחד לבסוף את השמן מתפחיים שעה לשים שוב מתפיחים שוב חצי שעה שמים בתבנית מתפיחים שוב עשרים דקות. מורחים ביצה ושומשום תנור 180 מעלות.