לןגן

עוגת קרמבו

מאת: חמדה פרג', פורסם: 24/03/2016 | 11:33
עוגת קרמבו

תקציר המתכון: עוגה טעימה בטירוף שלא מפסיקים לאכול אותה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 15, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לתחתית

לקרם

לציפוי גנאש שוקולד

אופן הכנה

  1. לתחתית:להפריד ביצים ולהקציף חלבון +סוכר לקצף קשה להוסיף חלמונים ואינסטנט שוקולד

  2. לאפות בתנור כ 25 דקות

  3. לקרם:להקציף את החומרים ולאחר האפיה למרוח על העוגה

  4. לציפוי הגנאש ניתן להמיס במיקורגל ולשפוך על הקרם ולהכניס למקרר