לןגן

שוקי עוף שומר ואפונה עם תפוח אדמה

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 23/03/2016 | 14:01
שוקי עוף שומר ואפונה עם תפוח אדמה

תקציר המתכון: תבשיל מושלם לארוחת צוהרים והריח..של השומר סוף הדרך.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 50 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקחת את שוקי העוף לשים בסיר עם מים 20 דקות לסנן לשטוף ולשים בצד.

  2. בסיר רחב לטגן בצל עד לשקיפות לשים את השומר ולטגן 5 דקו ואז לשים את התפוח אדמה לטגן קלות לשים את השוקיים ולטגן עד שיזהיבו מעט ואז לשים מים רותחים התבלנים הכוסברה האפונה ולהרתיח ואז להנמיך עד לאידוי הנוזלים מעט...בערך חצי שעה ..להגיש עם אורז לבן וסלט ירקות.