לןגן

סלט מטבוחה

מאת: חמדה פרג', פורסם: 21/03/2016 | 06:22
סלט מטבוחה

תקציר המתכון: סלט חריף מאוד ומוסיף חשק לאכול שוב ושוב

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקלפים את העגבניות וחותכים קוביות קטנות

  2. מטגנים בסיר שום קצוץ ומוסיפים עגבניות,פלפל חריף קצוץ,מלח,מעט סוכר שלא יהיה חמיצות,פפריקה אדומה ומבשלים כ 20 דקות

  3. מוסיפים רבע כוס שמן ומערבבים

  4. בתאבון