תקציר המתכון: פסטה חלבית וטעימה במיוחד.
קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 50 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לשים סיר עם מים ועד שהם רותחים לשים מלח ואז הפסטה בערך 15 דקות לסנן לשים כף שמן ולהניח בצד.ואז לקחת את העגבניות ולשים בתוך קערה עם מים (רבע שעה) רותחים ככה הקליפה תצא מהר ..ואז לקלוף ולחתוך לקוביות בלי הגרעינים .
ששימתם את שלב העגבניות לקחת סיר רחב לשים שמן ואז לשים את רסק העגבניות ולערבב לא לשרוף ..ואז לשים את הגזר והבצל ולערבב ואז להנמיך ל10 דקות עד שמתרכך להוסיף את העגבניות האורגנו והבזיליקום וממשיכים לבשל 30 דקות על להבה נמוכה תוך כדי בחישה מידי פעם מסננים את הרוטב שהתקבל ומחזירים לסיר ושמים את השמנת ומחזירים לבישול 10 דקות להוסיף מלח פלפל שחור והסוכר ואז להוסיף את הפסטה לערבב ולאכול חם.