לןגן

עוגת שוקולד אישית

מאת: אתי ממן, פורסם: 20/03/2016 | 00:25
עוגת שוקולד אישית

תקציר המתכון: אישי וטעים!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי

עוגת שוקולד

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר מקציפים חלבון עם חצי כוס סוכר, מוסיפים שמן, קקאו, חלב, קמח, סוכר וניל, מערבבים חלמון עם כוס וחצי סוכר, מעבירים לקערת מיקסר וממשיכים להקציף, מרססים שמן בתבנית שקעים חצי כדור, יוצקים מהתערובת עד ס"מ לפני הסוף, אופים 170 מעלות כ 40 דקות, מוציאים את העוגה מהתבניות, שוטפים ומנגבים.

  2. ממיסים שוקולד חלב, יוצקים בתבנית חצי כדור ומורחים, מקפיאים רבע שעה, מכניסים את העוגה ומורחים שוקולד מומס, מקפיאים חצי שעה נוספת, מוציאים את העוגה מהתבנית ומקשטים לפי הדמיון..

  3. מאתי ממן באהבה..