לןגן

לזנית בשר וקישואים

מאת: מלכי בודיק, פורסם: 19/03/2016 | 23:37
לזנית בשר וקישואים

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לפרוס את הקישואים לפרוסות להבריש בשמן ולהכניס לתנור עד שמשחים. לקצוץ בצל אחד ולטגן קצת להכניס את הבשר עד שמחליף צבע להוסיף קצת מלח ופלפל שחור להוציא להניח בצד. לרוטב: לקצוץ בצל ולטגן מעט להוסיף את הגמבה עגבניות מלח פלפל שחור פפריקה ואבקת מרק להוסיף 3 כוסות מים לבשל 20 דקות ולרסק עם בלנדר ידני. לשים בתבנית שיכבה עלי לזנייה מעל זה בשר וקצת רוטב ומעל קישואים . ככה 3 ששכבות לסיים עם עלי לזנייה ורוטב הרוטב אמור לכסות לגמרי את כל העלים. בהצלחה