קטגוריה: בשר, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לפרוס את הקישואים לפרוסות להבריש בשמן ולהכניס לתנור עד שמשחים. לקצוץ בצל אחד ולטגן קצת להכניס את הבשר עד שמחליף צבע להוסיף קצת מלח ופלפל שחור להוציא להניח בצד. לרוטב: לקצוץ בצל ולטגן מעט להוסיף את הגמבה עגבניות מלח פלפל שחור פפריקה ואבקת מרק להוסיף 3 כוסות מים לבשל 20 דקות ולרסק עם בלנדר ידני. לשים בתבנית שיכבה עלי לזנייה מעל זה בשר וקצת רוטב ומעל קישואים . ככה 3 ששכבות לסיים עם עלי לזנייה ורוטב הרוטב אמור לכסות לגמרי את כל העלים. בהצלחה