לןגן

רולדת ריבת חלב

מאת: מלכי בודיק, פורסם: 19/03/2016 | 22:28
רולדת ריבת חלב

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים חלבונים עם סוכר, מוסיפים חלמונים, קמח, אבקת אפיה, תמצית וניל, , שמים נייר אפיה בתבנית של תנור, מרססים שמן, יוצקים את התערובת, אופים כ20 דקות 170 מעלות, מוציאים מהתנור ומיד מגלגלים את העוגה ומחלצים מהנייר..

  2. מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנס פודינג וכף סוכר לקצפת יציבה.

  3. כשמתקרר פותחים את העוגה ומורחים ריבת חלב ומעל זה קצפת מגלגלים ומצפים מעל קצפת וקצת ריבת חלב