לןגן

פסטה ברוטב שמנת פטריות

מאת: מלכי בודיק, פורסם: 19/03/2016 | 22:04
פסטה ברוטב שמנת פטריות

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 3, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממבשלים פסטה לפי הוראות היצרן מסננים.

  2. קוצצים את הבצל ומטגנים בחמאה עד להשחמה. מוסיפים את הפטריות ומטגנים 5 דקות.

  3. מוסיפים שמנת ,חלב, ותבלינים ומרתיחים.

  4. שופכים על הפסטה ומגישים. (אפשר גם להקרים : לשים פתיתי גבינה צהובה מעל ולהכניס לכמה דקות בתנור) בהצלחה!