מאפים בטעם שקדים ותפוז
מאת: Anya Mazon, פורסם: 19/03/2016 | 22:04
קטגוריה: מאפים,
מספר מנות: 10,
זמן הכנה: 8 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
2 יחידה ביצים
-
2 שקית סוכר וניל
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 כפית תמצית תפוז
-
1 כפית תמצית שקדים
-
1/2 כפית שמן קנולה
-
1 כוס סוכר
-
1 1/2 כוס מים/מיץ תפוזים
-
2 כוס קמח תפוח
אופן הכנה
-
לערבב את כל המרכיבים עד שנוצרת בלילה נוזלית כמו לפנקייק, לשמן את תבנית המולטיקייק, לחמם את התבנית ולשפוך לתוכה את הבלילה, לטגן כ7-9 ד׳ק, בהצלחה