לןגן

עוגת פרג

מאת: אתי ממן, פורסם: 19/03/2016 | 17:58
עוגת פרג

תקציר המתכון: קלה וטעימה במיוחד!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לציפוי

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה מערבבים חמאה, חלמונים, חצי כוס סוכר, קמח, פרג, אשל, אבקת אפיה, יין, אגוזים, מקציפים חלבונים עם כוס סוכר, מוסיפים לתערובת ומקפלים, מרססים שמן בתבנית 24, אופים 170 מעלות כ 40 דקות..

  2. ציפוי - בסיר על להבה בינונית ממסים חמאה, סוכר, קקאו, מים, מערבבים ויוצקים על העוגה כשהיא חמה..

  3. בתמונה - העוגה שהכנתי בתכנית טלוויזיה בערוץ 10.