לןגן

שוארמה רכה וטעימה

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 18/03/2016 | 17:47
שוארמה רכה וטעימה

תקציר המתכון: שוארמה ב2 שלבים על מצע פירה והטעם פיצוץ

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לוקחים את נתח השורמה ומניחים על חתיכת נייר כסףלבינתיים לוקחים קערית שמים שמן והתבלינים והשום לערבב למרוח את השוארמה היטב ולעטוף להכניס לתנור שחומם מראש 18פ מעלות 1 וחצי שעות..להוציא לחכות שיתקרר לחתו לרצועות לטגן בצל פרוס לטרצועות ואז להכניס את השוארמה להקפיץ 10 דקות ובתיאבון.