תקציר המתכון: בסד זה דג שאכלתי אצל חמותי ז"לבמשך השנים אימי ז"ל הכינה גפילטא לאירוסים שלי ואני בכלל פרסייה
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לפרוס את הגזר לטבעות לחתוך את הבצל לפרוסות להוסיף מלח פלפל שחור עלי דפנה ומים ולהעמיד על האש
לטחון את 3 פרוסות הדג עם פרוסת לחם להוסיף מלח פלפל שחור ליצור קציצות כמבפר פרוסות הדג להכניס לכל פרוסת דג קפיצה להוסיף לסיר ולהמשיך לבשל חצי שעה