לןגן

גפילטא פיש

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 17/03/2016 | 18:44

תקציר המתכון: בסד זה דג שאכלתי אצל חמותי ז"לבמשך השנים אימי ז"ל הכינה גפילטא לאירוסים שלי ואני בכלל פרסייה

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

קציצות לגפילטא

אופן הכנה

  1. לפרוס את הגזר לטבעות לחתוך את הבצל לפרוסות להוסיף מלח פלפל שחור עלי דפנה ומים ולהעמיד על האש

  2. לטחון את 3 פרוסות הדג עם פרוסת לחם להוסיף מלח פלפל שחור ליצור קציצות כמבפר פרוסות הדג להכניס לכל פרוסת דג קפיצה להוסיף לסיר ולהמשיך לבשל חצי שעה