לןגן

פיתות קטלניות במחבת טפלון

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 23/04/2015 | 21:05
פיתות קטלניות במחבת טפלון

תקציר המתכון: פיתות שנחטפות מיד וקלות

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערת מיקסר לפי הסדר ולערבל או ללוש ידני לכדור חלק( אני לשתי ידני). ולתת מנוחה ללא צורך בכיסוי 10 דקות. אם הבצק דביק להוסיף כל פעם כפית קמח ואם יבש כל פעם כף מים.

  2. לאחר 10 דקות לחלק ל9 כדורים ולשטח כל כדור לפיתה ולתת מנוחה 5 דקות.

  3. לחמם מחבת טפלון ולהניח 2 פיתות כל פעם שהחא מתנפחת להפוך לצד השני למספר שניות לשים במגבת ולכסות.

  4. בהצלחה(:

  5. הערה: השתמשתי בכוס זכוכית רגילה עם ידית.