פרגיות במחבת עם פסטה
מאת: מלכי בודיק, פורסם: 17/03/2016 | 02:04
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 3,
זמן הכנה: 20 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 יחידה בצל קצוץ
-
חצי קילוגרם פרגיות חתוכות לקוביות
-
5 כף שמן זית
-
3 כפית צילי מתוק
-
3 כפית רוטב סויה
-
3 שן שום
-
1 כף מלח
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1 כפית פלפל שחור
-
חצי כוס מים חמים
-
400 גרם פסטה
אופן הכנה
-
מטגנים את הבצל והשום עם שמן זית עד להזהבה , מוסיפים את הפרגיות,תבלינים ,רטבים.
ואת המים.
מבשלים כ15 דקות.
-
מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן מסננים ומוסיפים לפרגיות.
בתאבון!