תקציר המתכון: פשוטה להכנה ותמיד חגיגית
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
הכנת הבצק: להפריד ביצים, להקציף את החלבונים+הסוכר, להוסיף את החלמונים, הקמח וגרידת הלימון ולערבב בתנועות קיפול לבצק חלק. לשטח בתבנית על נייר על נייר אפייה ולאפות כ-15 דק' בחום בינוני.
כשהבצק אפוי, להוציא מהתנור להניח הפוך על מגבת, לקלף את הנייר מעליו, ולגלגל אותו עם המגבת לגלילה, להניח להתקרר.
מילוי: להקציף את שמנת מתוקה + פודינג וניל +חלב. למלא את הגלילה שהתקררה.
ציפוי: להמיס את השוקולד עם החמאה במיקרו לדקה, כשהשוקולד נמס לערבב לבלילה חלקה ולצפות שכבה מעל הרולדה .
למרוח את שארית הקצפת למעלה, מעל השוקולד, לכסות את כל הגלילה.
לצנן במקרר כשעה.