לןגן

עוגת שוקלד גנאש חום לבן

מאת: איטל חלילי, פורסם: 16/03/2016 | 09:00
עוגת שוקלד גנאש חום לבן

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 5 ביצים כוס וחצי סוכר לבן שמנת מתוקה 2 כוסות קמח תופח 4\3 כוס שמן 1 סוכר וניל פודינג שוקלד בלגי מטבעות שוקלד לבן וחום 1 כוס חלב חם

  2. להקציף את הביצים עם הסוכר לקצף יציב להוסיף בעדינות שמן להמשיך לערבל להוסיף חלב חם רותח אפילו תמצית וניל , קמח ואת הפודינג להמשיך לערבל להקציף חצי חבילה שמנת מתוקה לקפל בתוך העוגה לשמן תבנית ולשים בתבנית עגולה בתנור שחומם מראש 160 מעלות כמשך שעה

  3. הכנת הקרם רבע שמנת עם מטבעות חומות ורבע שמנת עם מטבעות לבנות לחמם כדקה במיקרוגל ולשפוך על העוגה לשחק עם שיפוד