לןגן

מוקפץ ברוטב מזרחי

מאת: איטל חלילי, פורסם: 16/03/2016 | 08:35
מוקפץ ברוטב מזרחי

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 7, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חזה עוף קונפלור שמן סילאן סויה שום כתוש גריל בשר כמון מלח אבקת מרק פלפל שחור

  2. להשרות את החזה העוף החתוך לרצועות בקערה עם שמן וכוס קונפלור לשים במקרר כשעתיים עם ניילון נצמד להוציא לטגן בשמן עמוק להכנת הרוטב סילאן סויה מלח כמון אבקת מרק עוף פלפל שחור , גריל בשר שום כתוש לעררב עם שמן ולזלף על המוקפץ לערבב היטב בתאבון