לןגן

אגרול

מאת: איטל חלילי, פורסם: 16/03/2016 | 08:31
אגרול

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 13, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חבילה של דפי פילו מופשר ומקומח כדי שלא יקרע חתוך לריבועים בטטה בצל גזר כרוב פטריות שמפניון קטנות שלמות בקופסת שימורים

  2. לגרד את הבטטה הגזר הבצל הכרוב לשטוף היטב ולחתוך את הפטריות לטגן בשמן עד לריכוך להוסיף מלח, פלפל שחור, סילאן, סויה , כמון, אבקת מרק עוף לטגן היטב לקרר זה חשוב לא למלאות שזה חם לשים תערובת בכל עלה פילו לקפל מהצדדים קודם ואז לגלגל לטגן בשמן עמוק לא לעטוף בניילון שזה חם לתת לזה להתקרר בלי כיסוי