לןגן

אגרול

מאת: איטל חלילי, פורסם: 16/03/2016 | 08:28
אגרול

תקציר המתכון: בצק פילו

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 13, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1 חבילה דפי פילו בטטה גדולה בצל פטריות שמפניון שלמות קטנות בקופסת שימורים גזר כרוב

  2. לגרד גזר ובטטה בצל ולחתוך דקדק כרוב ולחתוך את הפטריות לשטוף היטב היטב ולטגן במחבת עם שמן להוסיף מלח , אבקת מרק עוף, כמון , פלפל שחור ,סילאן וסויה