לןגן

יריעות תות

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 15/03/2016 | 19:19
יריעות תות

תקציר המתכון: שעת איכות עם הילדודס.... לא נשאר פירור מהמעדן הזה...איזה אושר רק לראות איך הילדודס מתענגים על הממתק המעלף הזה.. ושלא נדבר על בריא....

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. תותים שטופים ונקיים חתוכים לחתיכות

  2. במעבד מזון לעבד את התותים יחד עם הדבש למחית חלקה

  3. על תבנית אפיה שטוחה לרפד עם נייר אפיה או יריעת סיליקון לשטח לשכבה דקה 2 ממ עובי

  4. להכניס לתנור ל3 1/2 שעות על חום של 120 לאחר 3 שעות לתת נגיעה קלה אם זה טיפה דביק אז זה מוכן ואם יותר מידי דביק לתת עוד חצי שעה להוציא ולקרר לגמרי

  5. להניח נייר אפיה נקי מעל ולהפוך לצד השני להוריד בעדינות את היריעה שאפיתן בה את התות. לחתוך רצועות ארוכות בעובי של 4-5 סמ לגלגל וזה מוכן.

  6. אפשר להשתמש גם בתותים קפואים אם רוצים.. להפשיר ולסנן מעט מהנוזלים לפני ההכנה

  7. אם התותים חמצמצים מידי אז כל הרכב ממתק שתרצי אפשר להוסיף.

  8. מחזיק בקופסא אטומה לא במקרר ולמספר שבועות