חזה עוף בנוסח אסיאתי
מאת: א. מורד , פורסם: 15/03/2016 | 08:50
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1/2 קילוגרם חזה עוף חתוך קוביות
-
1/2 כפית אבקת זנגוויל
-
1/2 כפית פלפל שחור
-
2 כף סילאן / דבש
-
3 כף רוטב סויה
-
2 כף רוטב צ'ילי מתוק
-
1 יחידה ראש שום כתוש
-
3 כף מים מהברז
-
1/2 כוס שמן לכיסוי
אופן הכנה
-
לערבב הכל יחד. להשהות במקרר לפחות 8 שעות , לספיגת הרטבים.
-
לבשל במחבת פסים, עד לריכוך ולצבע חום כהה מעט.