לןגן

לחם מקמח מלא מעולה רך וטעים

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 22/04/2015 | 17:25
לחם מקמח מלא מעולה רך וטעים

תקציר המתכון: לחם מקמח מלא טעים ובריא

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 7, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבל הכל לבצק חלק ונוח ולהתפיח שעה.

  2. אחרי שעה לחלק ל3 כדורים כל כדור לעשות ללחם עגול לקחת סכין ועל כל כדור לעשות 3 קווים למרוח ביצה ולבזוק שומשום או שיבולת שועל או חמנייה, מלח גס.

  3. לאפות בחום 180 מעלות חצי שעה.

  4. בהצלחה(:

  5. הערה: השתמשתי בכוס זכוכית רגילה עם ידית