לןגן

עוגיות תה מרוקאיות

מאת: לילך טייב, פורסם: 12/03/2016 | 23:50
עוגיות תה מרוקאיות

תקציר המתכון: בהחלט כן, אפשר להכין אותן גם ללא מרגרינה כלל! כל מי שרוצה לנסות שיכנס למתכון הזה וילמד איך עושים זאת. גם ללא מכונה!!

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 120, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מנפים קמח לתוך קערה גדולה. מוסיפים את הסוכר ואבקת האפייה ומערבבים יחד.

  2. מוסיפים את שאר החומרים לקערת הקמח ולשים לבצק אחיד.

  3. לוקחים בכל פעם מעט מן הבצק ויוצרים גלילים קטנים, מניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ומועכים מעט עם כף היד שיהיה מעט שטוח על התבנית. (עבודה עם בצק ללא מרגרינה מעט מתפורר, אז בזמן שיוצרים את הגלילים מהדקים עם הידיים בכל פעם).

  4. לאחר שהנחנו בתבנית את כל העוגיות בעזרת מזלג עוברים על כל עוגיה ויוצרים עליה מעין פסים. זה בעצם נותן לנו צורה של המכונה מבלי שעבדנו עם המכונה. (ניתן להעזר בתמונת שלבי ההכנה).

  5. מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים בחום בינוני, 180 מעלות, למשך 20-30 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות מעט.

  6. מגישים עם תה חם.