לןגן

זנגולה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 11/03/2016 | 17:41
זנגולה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 30, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שמים את הקמח המנופה, שמרים ומיץ לימון מערבבים מוסיפים בהדרגה את המים עד לקבלת בלילה סמיכה. מתפיחים בפעמיים כל פעם עד להגדלת הנפח. ממלאים בקבוק זילוף ומזלפים בתוך השמן החם בצורת ספירלה. כשהזנגולה מזהיבה מוציאים משמן בכף מחוררת. להרתיח את חומרי הסירופ עד לקבלת סירופ צמיג. טובלים את הזנגולה בתוך הסירופ.