לןגן

שעועית מוקפצת

מאת: טניה הולצר, פורסם: 06/03/2015 | 19:15
שעועית מוקפצת

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 2, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את השעועית הירוקה בסיר מים. כשהשעועית כמעט מוכנה, ולא רכה לגמרי, לסנן את המים. במחבת לטגן את השום (כמובן לכתוש אותו) להוסיף את שמן הזית ולטגן כמה דקות. להוסיף את השעועית, להוסיף את הסויה, המלח והפלפל. לערבב. לקראת הסוף להוסיף את השומשום. לטעום. לתקן תיבול.