לןגן

פיצה

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 08/03/2016 | 10:30
פיצה

תקציר המתכון: פיצה ביתית מבצק אליפות בקלי קלות!

קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

רכיבים לבצק

רכיבים לתוספות

אופן הכנה

  1. בקערה שמים את הנוזלים, השמרים, השמן והסוכר. מתחילים ללוש

  2. באמצע הלישה מוסיפים את המלח

  3. מעבדים לבצק אחיד ומתפיחים

  4. לחלק לשני כדורים ולהתפיח עוד 20 דקות

  5. לרדד על משטח מקומח כל פיצה ולהבריש מעט בשמן זית

  6. לקפל את הקצוות בתנועה סיבובית ולפזר שומשום בקצוות

  7. למרוח רוטב, כבינה ותוספות רצויות

  8. להתפיח עוד 10 דקות ובינתיים לחמם תנור על 250 מעלות

  9. להכניס לתנור לעשר דקות, בהתחלה לשים בתחתית התנור ואז להעלות לדקה למעלה