לןגן

שבקיה/רוזט בדבש

מאת: חגית אלקבץ, פורסם: 07/03/2016 | 23:45
שבקיה/רוזט בדבש

תקציר המתכון: עוגיות טבולות בדבש בעזרת השבלונה המיוחדת/ רוזט

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 25, זמן הכנה: 50 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים לבלילה

רכיבים לדבש

אופן הכנה

  1. בנות כמה טיפים: את השבלונה יש להניח בתוך השמן כ- 10 דק' כשהשמן חם, מידי פעם לערבב את הבלילה שהקמח לא ישקע מטה, טובלים את השבלונה עד כ- 3/4 מהבלילה, טיגון משני כיוונים עד להזהבה מלאה, הדבש חובה שיהיה סמיך ודביק כדי שישארו קריספיות...בהצלחה, חגית.