לןגן

פטריות מוקפצות

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 07/03/2016 | 15:53
פטריות מוקפצות

תקציר המתכון: פטריות מוקפצות עם בצל סגול מקורמל, מושלם כתוספת לכל מאכל.

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן רצועות בצל סגול בשמן זית

  2. להוסיף קורט סוכר

  3. להוסיף סלסלת פטריות שמפניות ולהקפיץ

  4. להוסיף את הרטבים, להמליח ולפלפל.

  5. לפזר מעל שומשום