סלט עם פירות יבשים
מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 06/03/2016 | 21:18
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 6,
זמן הכנה: 10 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
3 יחידה גזר חתוכים לרצועות
-
100 גרם משמשים קצוצים
-
1 יחידה קולורבי מקולף וחתוך לרצועות
-
1 יחידה תפוח עץ ירוק חתוך לרצועות
-
50 גרם חמוציות
-
2 יחידה גמבה חתוכה לרצועות
-
50 גרם אגוזים קצוצים
-
3 יחידה כרפס חתוך לרצועות
חומרים לרוטב:
-
3 כף שמן זית
-
1 כפית מלח
-
1/2 כפית סוכר
-
1/2 יחידה מיץ לימון
אופן הכנה
-
בקערה מערבבים את כל הירקות עם הפירות יבשים , בקערה נפרדת שמים את כל חומרי הרוטב ומערבבים, שופכים את הרוטב מעל הירקות מערבבים ומגישים קר