לןגן

עוגת שוקולד עם קרם וניל וגבינה

מאת: מירי גולני, פורסם: 06/03/2016 | 21:18
עוגת שוקולד עם קרם וניל וגבינה

תקציר המתכון: עוגה טעימה וקלה להכנה. ותודה למלי מאירוב על המתכון הנפלא..

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

עוגה

קרם

אופן הכנה

  1. עוגה : לערבב את המצרכים. את הקמח והשוקולית להוסיף בסוף ולערבב טוב טוב עד שלא יהיו גושים. משמנים תבנית בקוטר 24 ושופכים לתוכנה את התערובת. לאפות כ- 15 דקות בחום של 175 .

  2. נבדוק שהעוגה מוכנה בשיטת הקיסם. אחרי האפיה להעביר סכין בין העוגה לדפנות התבנית. להשאיר את העוגה בתבנית. עדיף להכין את העוגה יום לפני ההגשה.

  3. בזמן שהעוגה מתקררת להכין את הקרם. להקציף את השמנת להקצפה, עם אינסטנט וניל, סוכר וחלב. כשהתערובת מוכנה ויציבה לקפל לתוכה את הגבינה. לשפוך את התערובת על העוגה. ביום המחרת לקשט את העוגה עם תות שדה, או תלתלי שוקולד או אגוזים קצוצים