לןגן

אורז לבן

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 06/03/2016 | 19:40
אורז לבן

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים את האורז ומסננים. בסיר מחממים שמן מוסיפים את האורז והמלח ומטגנים בערך 10 דקות עד שהאורז מלבין. יוצקים מים רותחים מערבבים ומחזירים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש קטנה בערך 20 דקות. לכבות ולהשאיר את הסיר סגור עוד 10 דקות רבע שעה. לפתוח ולערבב במזלג.