לןגן

קדירת בשר עם תפוחי אדמה בכמון

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 06/03/2016 | 19:02
קדירת בשר עם תפוחי אדמה בכמון

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים את השמן בסיר רחב מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים מעט עד להזהבה, מוסיפים את קוביות העגבניה וממשיכים לטגן, מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים מס' דקות עד אשר הבשר מחליף את גוונו. מוסיפים את המים והתבלינים מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות לא קטנות ומוסיפים לסיר הבשר מערבבים וממשיכים לבשל בערך כשעה עד לריכוך הבשר. יש לבדוק את הנוזלים ובמידת הצורך להוסיף עוד כרבע עד חצי כוס מים לפי הצורך.