לןגן

קובות בורגול

מאת: חמדה פרג', פורסם: 06/03/2016 | 17:39
קובות בורגול

תקציר המתכון: 2 כוסות בורגול חצי כוס קמח חצי כוס סולת 4 כפות שמן כפית מרק עוף חצי כפית כורכום חתי כפית כמון בצל בשר טחון

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 30, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קשה

מרכיבים

אופן הכנה

  1. משרים בורגול ומסננים לטגן בצל ,בשר טחון ותבלינים מוסיפים לבורגול את הסולת וקמח ומגבשים לבצק אחיד. מכינים כדורים ומכניסים בשר טחון ובצל ומטגנים