לןגן

קובת סלק

מאת: חמדה פרג', פורסם: 06/03/2016 | 17:20
קובת סלק

תקציר המתכון: 2 בצלים 1 קג בשר טחון 2 כפות בהרת 1 כף פפריקה 1 כף מלח 1כף כמון לבצק: 3 כוסות סולת 1 כוס מים 1 כף מלח

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 15, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

קובות

אופן הכנה

  1. מטגנים בצל מוסיפים בשר ותבלינים

  2. מכינים את הבצק ועושים כדורים וממלאים בפנים בשר מכינים מרק עם סלק רסק עגבניות מלח ובהרת ומכניסים את הקובות