לןגן

סופלה שוקולד

מאת: עדן מחטבי, פורסם: 06/03/2015 | 18:14
סופלה שוקולד

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב

  2. ממיסים את החמאה עם השוקולד המריר

  3. מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים קמח , חלמונים , סוכר וניל , ואבקת אפייה

  4. מוסיפים שליש מקצף החלבונים ומערבבים היטב

  5. מוסיפים את שאר הקצף ומקפלים בעדינות

  6. מניחים בכל כלי 6 קוביות שוקולד

  7. מוזגים עד חצי כוס בלילה

  8. אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך עשר דקות