לןגן

בעבע תמרים

מאת: חמדה פרג', פורסם: 06/03/2016 | 15:47
בעבע תמרים

תקציר המתכון: 4 כוסות קמח 100 גר מחמאה כפית שמרים 1/4 כוס שמן 1/3 כוס סוכר 1 סוכר וניל קמצוץ מלח 1 כוס מים פושרים 1/4 כפית חוואג לאפיה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 25, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מילוי

אופן הכנה

  1. להכין בצק מכל החומרים להניח להתפחה כ 20 דקות המילוי תמרים גוש לגלגל כדור ולהניח בפנים חתיכה מהתמרים ולגלגל לכדור לאחר לשטח עם מערוך ועם מזלג לעשות חורים.